A terméskorlátozott szőlőkből, hagyományőrző kézműves módszerekkel, spontán erjesztéssel készülnek a boraink minimális, a bioban engedélyezett kén hozzáadásával.
Juhász René kertész mérnök, szőlész-borász vagyok. 2012-ben Fiatal Gazda Pályázatot nyertem és ezzel valóra vált az álmom, elindíthattam kis családi borászatomat.
Azóta szívvel-lélekkel, hagyományos módszerekkel, ökológiai művelésben gazdálkodunk a közel 6 hektáros birtokon.
Szőlőink Gyöngyöstarján és Gyöngyöspata kiemelkedő dűlőiben találhatók, mint a Cserepes, Peres, Száraz-völgy, Kisdomb. A René’s Wine Heaven név tükrözi a szakmámhoz való alázatomat a természet szeretetét a bor minőségének fontosságát és ezzel szeretnék tisztelegni bátyám emléke előtt.
Borkészítési filozófiánk: Az organikus művelésből származó szőlőinknek a helyi hagyományok megőrzésével, kézműves módszerekkel történő feldolgozása. Kiemelkedő minőségű, “mennyei” bio borok előállítása, palackozása, a minőségre igényes és az egészségükre adó borfogyasztók tetszésének elnyerése.
Gyöngyöspatai pincénkben a Vári pincesoron rendszeresen fogadunk kisebb-nagyobb csoportokat, ahol családias hangulatú, vidám borkóstolók keretében ismerkedhetnek meg vendégeink a termékeinkkel és eme nemes szakma nehézségeivel, szépségeivel.
Kategória: | Borászat |
A család generációkra visszamenően foglalkozott a szőlőtermesztéssel, de később a borkészítésről Szőke Mátyás vált országosan...
BővebbenA Mátrai Borvidék szívében Gyöngyössolymoson és környékén 230 ha-on gazdálkodunk.
BővebbenPincészetük egy családi vállalkozás, mely a Mátra lábánál, Abasár szívében helyezkedik el.
BővebbenLudányi Gábor a GOBRI pince borásza, tulajdonosa
Bővebben